Het Waalderhofje Texel - Han en José van Egmond - Waalderstraat 25A - 1791 EB DEN BURG - 0222-707463

Welkom bij 't Waalderhofje Texel!

Vakantiehuisjes en Bed and Breakfast Texel.

Ontspannen op vakantie in het hartje van Den Burg.


Vakantiehuisjes

U kunt bij ons overnachten in onze vakantiehuisjesa, De Pimpelmees en De Boomklever. De vakantiehuisjes staan aan een idyllisch hofje in het centrum van Den Burg aan de Waalderstraat bij nr. 25A.

De Pimpelmees

De Pimpelmees is een 2 persoons huisje in een hofje aan de Waalderstraat in het centrum van Den Burg.

Indeling;

 

Woonkamer met een gezellige zithoek en eethoek met tuindeuren naar het terras op het zuiden. In de woonkamer bevindt zich een open keuken.De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons bedden. De badkamer is voorzien van douche/wastafel en toilet. Het huisje wordt verwarmt doormiddel van cv met vloerverwarming. Ook is er een opengashaard ingebouwd om het 's avonds gezellig te maken. Er is een radio/cd speler aanwezig en een tv aangesloten op de kabel.

Dit huisje heeft vanuit de keuken uitzicht op de Waalderstraat, het begin van het gezellige winkelhart.

De Boomklever

De Boomklever is een 2 persoons huisje helemaal achter in het hofje. Van de drukte in Den Burg merkt u helemaal niets.

Indeling;

Woonkamer met een gezellige zithoek en eethoek met tuindeuren naar het terras waar de hele dag genoten kan worden van de zon. Ook is er een opengashaard ingebouwd om het 's avonds gezellig te maken. Er is een radio/cd speler aanwezig en een tv aangesloten op de kabel. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons bedden. De badkamer is voorzien van douche/wastafel en toilet. Het huisje wordt verwarmt doormiddel van cv met vloerverwarming. In dit huisje is de keuken appart van de woonkamer.