Het Waalderhofje Texel - Han en José van Egmond - Waalderstraat 25A - 1791 EB DEN BURG - 0222-707463

Bed and Breakfast

In onze Bed and Breakfast hebben wij 3 kamers beschikbaar:

  • Kamer 1 (1 persoonskamer);
  • Kamer 2 (2 persoonskamer);
  • Kamer 3 (2/3 persoonskamer).

Kamer 1  (Bedstee)

eerste verdieping:

In deze kamer slaapt u in een bedstee. Er staat een eetkamertafeltje met stoel. Ook heeft de kamer een koelkastje een Senseo-apparaat en een waterkoker. Een gedeelde badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet op de begane vloer. Een Flat Square TV met Kabeltelevisie. Ook kunt met uw laptop of tablet internetten via WiFi. Er mag op de kamers niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Kamer 2

eerste verdieping:

Deze kamer is voorzien van 2 éénpersoons boxspringbedden en een eetkamertafel met stoelen. Ook heeft de kamer een koelkastje een Senseo-apparaat en een waterkoker. Een gedeelde badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet op de begane vloer. Een Flat Square TV met Kabeltelevisie. Ook kunt met uw laptop of tablet internetten via WiFi. Er mag op de kamers niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Kamer 3

begane grond:

De Kamer is voorzien van 3 éénpersoons boxspringbedden en een eetkamertafel voorzien van stoelen. Ook heeft de kamer een koelkastje een Senseo-apparaat en een waterkoker. Een Flat Square TV met Kabeltelevisie. Ook kunt met uw laptop of tablet internetten via WiFi. De gedeelde badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet bevindt zich recht tegenover deze kamer. Er mag op de kamers niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Aankomst- en vertrektijden:

Inchecken mogelijk vanaf 14:00 tot 21:00 uur Uitchecken mogelijk van 08:00 - 10:30 uur

Ontbijt:

Het ontbijt wordt de avond van te voren op de kamers gezet. Spullen die koud moeten staan worden in de koelkastjes gezet. Zo kunt u zelf bepalen hoe laat u wilt opstaan en aan het ontbijt gaat. Het ontbijt kunt u gebruiken op de kamer of zomers bij warm weer buiten aan de picknicktafels. Op verzoek is er voor hele vroege vogels een lunchpakket mogelijk.

Diner:

Voor 's avonds zijn er in de nabije omgeving diverse leuke restaurantjes te vinden in allerlei prijsklasses.